Vortex Optics

VIP står for "Very Important Promise" til dig som køber. Vortex reparerer eller erstatter alle Vortex® produkter såfremt de er blevet beskadigede eller defekte - uden omkostning for dig. Hvis det ikke kan laves, erstattes det med en ny vare eller til noget som er tilsvarende.

Uanset hvad som sker, hvis skyld det er eller var eller hvor varen er købt. Så uanset hvad som er årsagen, så kan du regne med Vortex VIP-garantien på alle sigtekikkerter, kikkerter, spotting scopes.

 

UBEGRÆNSET LIVSVARIG GARANTI

GARANTIEN FØLGER VAREN

INGEN BEHOV FOR FREMVISNING AF KVITTERING

 

VIP garantien dækker ikke bortkomst, tyveri eller bevist beskadigelser eller kosmetiske skader som ikke har indflydelse på produktets funktion.


Historien om Vortex Optics

Vortex har eksisteret siden 1986 og er lige siden forblevet et familieejet amerikansk firma med base i det centrale Wisconsin.

 

Dan og Margie Hamilton, de originale og nuværende ejere, flyttede til Middleton, Wisconsin i 1986 og startede en lille outdoorforretning. Virksomheden blev startet med den tro, at hvis du fokuserede på kunderne og hjalp dem med at nå deres mål med hurtig, venlig og personlig service, så skulle resten af forretningen nok udvikle sig. Virksomheden voksede og udviklede sig over tid, og i 2002 blev Vortex Optics etableret. Fra at være to til nu at være over 200 amerikanske medarbejdere, der hver eneste dag arbejder sammen, for at udvikle og fremstille banebebrydende nye produkter.

Vortex står bag deres produkter

The customer is king. Vortex følger alt til dørs med deres produkter, også efter et salg. Opstår der et problem med en Vortex-kikkert, så er der garanti på den. Uanset hvordan den er gået i stykker eller hvor gammel den er. Denne garanti har i høj grad været en del af Vortex hurtige vækst. Vi har flere gange sat garantien på prøve, men der er virkelig tale om en af de bedste garantiløsninger blandt optikproducenter. Vortex bytter eller reparerer, uden spørgsmål.

Hos Vortex handler det også om produkterne 

Vortex Optics tilbyder det nyeste indenfor robust optik, ved at være opmærksom på alle detaljer i hele forretningen. Vortex er fanatiske med udtil ingen af produkter, helt fra den spæde start, til et produkt er endeligt færdig. Vortex sikrer på den måde, at du nemt kan anvende deres produkter uden bekymring. Skulle der imod forventning være fejl på din Vortex kikkert, så dækker deres VIP garanti dig hurtigt, nemt og effektivt.