Pard

Så er der givet dispensation fra Miljø- og Fødevareministeriet.

Som længe ventet kan du nu købe og anvende infrarød sigteoptik til regulering af mårhunde og vaskebjørne. Som benævnt i pressemeddelsen af 18. februar 2020.

Uddrag herfra:

"De invasive rovdyr mårhund og vaskebjørn udgør en stigende trussel mod Danmarks hjemmehørende dyrearter. Derfor har miljøministeren nu givet grønt lys til, at jægere kan få dispensation til at bruge natsigte til at jage de nataktive rovdyr."

 

"For at en jæger må anvende natsigtemidler, som kan monteres på jagtvåben, skal det være tilladt for den pågældende efter både Justitsministeriets og Miljø- og Fødevareministeriets regler og praksis. Dette betyder, at jægeren skal søge tilladelse både hos politiet og hos Miljøstyrelsen. Tilladelse hos Miljøstyrelsen søges ved at sende en ansøgning til mst@mst.dk. Tilladelse hos politiet søges gennem politiets online ansøgningssystem."

 

Kilde: Miljø- og Fødevareministeriet

 

https://mfvm.dk/nyheder/nyhed/nyhed/natsigte-skal-hjaelpe-jaegere-med-at-bekaempe-invasive-rovdyr/

Ansøgning om tilladelse

Du skal være opmærksom på at det er GRATIS af søge tilladelse til køb af natoptik. Vi skal nok være behjælpelig med at lave de ansøgninger som skal sendes til politiet. Såfremt du ønsker selv at gøre det, kan de løses via nedenstående link.

 

https://www.digimeld.politi.dk/vaaben/HTML/index.aspx?type=p70437

Kom forbi butikken eller bestil online

Vores personale står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. Som altid har vi det på lager som du skal bruge til at komme i gang med reguleringen, så kig forbi butikken eller bestil det online, valget er dit.


Pard er en ung virksomhed, der blev stiftet i 2017. Med deres NV007 og NV008 har Pard sat nye standarder for, hvilken kvalitet digitale natkikkerter kan yde til lave priser.

 

I 2018 slog Pard for alvor igennem med NV007, der på rekordtid opnåede kultstatus. Inden 2018 var gået på hæld have Pard solgt over 30.000 Nv007'ere.

 

Med Pard NV007 gentænkte Pard den nemme clip-on løsning, ved at sætte clip-on'en modsat alle andre clip-ons på markedet. Det bevirkede, at det digitale billede først bliver genereret efter sigtekikkerten har forstørret billedet. På dne måde giver Pard NV007 et meget skarpere billede end set på andre modeller, da man opnår optisk forstørrelse i stedet for at zoome ind i et allerede genereret billede.

 

Pard NV008 er Pards digitale natsigtekikkert, som med sine kun 470gram giver en let, enkelt og effektiv digital riffelkikkert, til en pris hvor alle kan være med.