Sauer

Scroll bar


Sauer Sauer er Tysklands ældste våbenproducent, virksomheden her eksisteret siden 1751, hvor virksomheden blev grundlagt af Lorentz Sauer i byen Suhl. De har siden begyndelsen formået at fremstille kvalitetsvåben, lavet efter kundernes ønsker og behov. De har formået at skabe et helt unikt brand, som gennem årene er blevet verdenskendt.
 
I 1835 kom en af Suhl’s mest indflydelsesrige familier ind i virksomheden, familien Spangenberg var våbenhandlere og bankfolk. Familierne købte sammen et grundareal hvor de indrettede de første større produktionsbygninger.
 
Allerede i 1870 bliver Paul Sauer enehaver af virksomheden, da den sidste levende Spangenberg dør, i en alder af blot 18 år.
 
De adskille sig fra andre våbenproducenter, ved at producere unikke kvalitets produkter.
Alle rifler fra Sauer har en ting til fælles, og det er at de ikke følger trendsene i branchen.
Tværtimod formår de at skabe jagtvåben, som har en overlegen kvalitet og en legendarisk præstation.
 
Deres sortiment består af militær og naturligvis jagtvåben.
 
Virksomheden havde i 1980’erne en stor indflydelse på udviklingen af løb, magasiner, skæfter og låse med mere.
 
Deres opfindelser og udviklinger, er noget som mange riffelproducenter har benyttet sig af, helt frem til den dag i dag.
Sauer har siden starten formået at fremstille våben i særklasse, med et udsøgt og lækkert design. Det har gjort at folk over hele verden, efterspørger deres våben.
 
Sauer producerer også specialfremstillet våben, så de passer specielt til dig. På den måde bliver du mere et med dit våben. Det giver dig en større glæde ved jagten, og du vil have en større tiltro til dit våben og du vil bære dit våben med stolthed.

Logo