Remington

Scroll bar


Remington

Remington er en stor amerikansk producent at rifler, haglgeværer, pistoler, luftvåben og ammunition. Virksomheden har eksisteret i over 200 år. Den blev etableret i 1816, hvor den blev grundlagt af Eliphalet Remington i Ilion, New York , USA.
 
Eliphalte startede virksomheden, da han mente at han selv kunne bygge et bedre våben end dem man kunne købe. Dengang, var der mange der selv lavede deres våben, da det var det billigste, men løbet var man nød til at købe fra en fabrik.
 
Eliphaltes far var smed og ønskede at udvide forretningen, til også at producere riffelløb.
Derfor blev han sendt til storbyen, til en stor producent af riffelløb, for at observere og hente nyttig viden. Nu var det muligt for Eliphalet selv at bygge hans våben, ligesom han selv gerne ville have det, og få år efter startede han virksomheden, som senere blev verdens kendt.
 
I dag er Remington den eneste virksomhed i USA, som både fremstiller våben og ammunition indenlands, og er den største amerikanske producent af jagtgeværer og rifler.  
 
Remmington skaber det absolut bedste ammunition, ved at kombinere de fineste komponenter med fantastisk innovation. Ingeniørerne rykker hele tiden tættere og tættere på perfektion.