Miroku

Scroll Bar


Miroku 

Miroku er en japansk våbenproducent, som har fremstillet haglvåben siden deres grundlæggelse tilbage i 1893. Miroku er beliggende i Nankoku, Kochi Prefecture, hvor de blandt andet producere haglgeværer til Browning Arms Company.
Miroku’s sortiment af haglgeværer, bliver solgt på det europæiske marked under både Miroku og Browning navnet.  
 
I gennem 1960’erne og frem til 1980’erne, fremstillede Miroku et par forskellige modeller af pistoler, men det var ikke nogen som blev særligt udbredt i verden.


Deres efterligning af Brownings BL22, altså deres Miroku ML22 blev hurtig og er den dag i dag, særligt populær blandt australske kanin jægere. Det er den blevet på grund af, den lave pris og det store magasin.
 
Haglgeværerne som Miroku fremstiller for Browning, bliver på trods af den billigere prisen i forhold til Brownings egne våben betragtet som pålidlige og gode våben. Deres kvalitet lever op til den standart som Browning har.
 
Miroku, har mange års erfaring med at fremstille pålidelige våben og fremragende våben, til jæger over hele verden. Deres fremstilling af disse fremragende våben sker på baggrund af gammel japansk tradition. De har en fin nøjagtighed, når det gælder deres arbejde med stål og træ materialer.