Marlin

Schroll bar


Marlin

Marlin er en amerikansk riffel producent, som har eksisteret i mere end 145 år. Virksomheden blev grundlagt af John M. Marlin.

Mens han var i lære som værktøjsmager, så han muligheden for at åbne eget værksted. Han hang i 1870, hans eget skilt op på State Street, New Haven, hvor han reklamerede at han fremstillede sin egen serie af revolvere.

 

Han samlede et hold af fremragende opfindere, som var i stand til at hjælpe ham med at udvikle og fremstille, et udvalg af fantastiske modeller fra 1891 til 1893.

 

Da John Marlin døde i 1901, overtog hans 2 sønner forretningen. Under første verdenskrig var Marlin en af de største maskinvåbensproducenter i verden, for USA og de allierede. Efter krigen valgte virksomheden, at de ville udvide deres sortiment. Det var i den periode, at Marlin begyndte at fremstille haglgeværer til konkurrence.

 

Marlin søger konstant efter forbedring, for at gøre deres rifler og haglgevær, til nogle af de bedste i verden. Virksomheden har passionerede ingeniører ansat, som stræber efter at lave pålidelige og langtidsholdbare produkter, som John Marlin gjorde i hans tid.