Cæsar Guerini

Scroll bar


Cæsar Guerini

Cæsar Guerini er en italiensk våben producent, som fremstiller haglgeværer. Virksomheden  har hovedsæde i Via Angelo Canossi, Marcheno. Det er ikke tit at der dukker nye mærker op på markedet, men det har ikke stoppet Cæsar Guerini. Virksomheden har nemlig kun eksisteret siden 2002.

 

Cæsar Guerini fremstiller haglgevær, der egner sig til alle former for jagt. Virksomheden har også lavet en serie af haglgevær, specielt designet til konkurrence. Det er haglgeværer, der opfylder selv de allerhøjeste krav, som både jæger og konkurrenceskytter her, til deres våben.

 

Cæsar Guerini har på deres korte levetid, formået at udvikle sig og er blevet et mærke som de fleste jæger kender. I dag fremstiller de moderne haglgeværer, der er en kombination af teknologi og æstetiske funktioner, med performance og skønhed.

 

For jægere er deres våben et vigtigt redskab, som altid skal være pålidelig, men det skal også have et flot design. Cæsar Guerini har altid stræbet efter at kombinere, en enestående pålidelighed, med en fantastisk ydeevne.

 

Cæsar Guerini fremstiller derfor våben, der opfylder jægerne og konkurrenceskytternes ønsker om upåklagelig mekanismer, fremragende ydeevne, nem og sikker håndtering funktioner og stor opmærksomhed på detaljer og finesser.