Browning

Scroll bar


Browning Browning er velkendt, gammelt, amerikansk virksomhed, fra Ogden i Utah. Virksomheden blev grundlagt af John Moses Browning, der i en alder af blot 23, tog patent på sin Browning single-shot riffel, som blev starten på virksomheden.  
 
Virksomheden har eksisteret siden 1897, hvor den første Browning pistol blev lavet. Sidenhen er millioner endda mange millioner, af haglgeværer og rifler til jagt eller konkurrence, blev produceret af Browning.
 
Våbenfremstilling havde John Moses ikke fra fremmede, hans far var nemlig en fremragende bøssemager. Våben og våbenfremstilling fangede hurtig Johns interesse, og han tilbragte al sin tid, som dreng i farens værksted. Kort før farens død, overlod han virksomheden til John Moses. 
 
John og hans Bror Matt har gennem deres levetid, haft en kæmpe indflydelse på våbenindustrien. De er blevet verdens kendt på, at deres våben har en helt ekseptionel kvalitet og et unikt design.
 
John Moses har påvirket næsten alle kategorier af designs på skydevåben. Han har opfundet eller haft stor betydning på forbedringen af både riffler og haglgeværer, gennem tiden.
Deres våben er lavet med en hvis kreativitet og et niveau af perfektion, og størstedelen af den teknologi som de anvendt, har ikke kunne forbedredes eller erstattes i mange år efter. 
 
De tilbyder et større udvalg af produkter, som er lavet i lækkert og elegant design, til kvalitetsbevist jægere.
 
De har et større udvalg af haglgeværer, riffler og håndpistoler og knive. Derudover har de også et større sortiment af beklædning. Her finder du jakker, bukser, veste, T-shirts, hansker, huer og strømper, i flot design og god kvalitet.
 
Jægere kræver forskellige ting af deres udstyr, uanset om det er sæson, ydelse eller pris, og ingen anden virksomhed har kunne dække det brede spektrum af teknisk overtøj, som Browning har gjort.