Swarovski

Scroll bar


Swarovski Swarovski Optik blev grundlagt af Wilhelm Swarovski, i 1935. Wilhelm far var den oprindelige grundlægger af Swarovski virksomheden. I dag er virksomheden en af Europas mest kendte producenter af kvalitets optik produkter.
 
Deres produktion foregår på deres fabrikker i Østrig, hvor de bearbejder råglasset, som de modtager fra glasværker i Japan og Tyskland. Glasses bliver så slebes og færdiggjort hvor efter det bliver sendt ud til kunderne.
 
Ved at de fokusere på at skabe den højeste optiske ydelse, funktionalitet og banebrydende design, har Swarovski formået af få en helt enestående position på markedet. Det har gjort at de i dag, er en af verdens førende leverandører af langtrækkende optik til jagt, natur observation og fugle observation, samt til rejser og fritid.
 
Håndkikkerterne har alle den højeste standard med hensyn til optik, design, funktionalitet og kvalitet. Det der drev virksomheden til at lave disse kikkerter var, ønsket om at udvikle de mest krystalklare kikkerter til naturelskerne, som ville se, anerkende og opdage skønheden i naturen. De er utrolig lette og samtidig robuste og egner sig til jagt i alle omgivelser.
 
Når du som jæger tager sigte, indebærer det at man koncentrerer sig om øjeblikket. Det handler alt sammen om præcision.
 
Med Swarovski´s sigtekikkerter, får du den bedste støtte i det afgørende øjeblik. Ved hjælp af deres state-of-the-art præcisionsteknologi, er det muligt for dig, at overvinde de praktiske udfordringer der er ved jagt, såsom lydforhold, ekstreme temperaturer og de store afstande.
Logo