Leupold

Scroll bar


Leupold Leupold & Stevens er en amerikansk familieejet virksomhed, der i dag bliver drevet af 5 generation. Virksomheden blev grundlang i 1907, og har i over 100 år designet, bearbejdet og samlet optik instrumenter og andre lignende produkter.
 
Virksomheden blev startet af Fred Leupold, som var tysk immigrant i Portland, Oregon.
Anden verdenskrig havde en stor indflydelse på virksomheden. Leupold arbejdede sammen med den amerikanske hær, for at lave sigekikkerter til rifler, og med søværnet for at lave optik til brug på skibe. Samarbejdet med hæren gjorde, at virksomheden lærte hvor vigtig det var at kunne producere optik og instrumenter, som kunne modstå hårdt brug.
 
Leupold´s succes, er skabt ved at engagere sig i kundernes behov. Samtidig med at de har koncentreret sig om at bygge den bedste optik til konkurrenceskydning, observation af vildt til militær og politi.
 
Samarbejdet med den amerikanske hær har gjort at, Leupold i dag, er kendt for at lave kikkerter, sigtekikkerter og rangefinders, som alle er ekstremt robuste. Samtidig er de vandtætte og fremstillet i overlegen kvalitet.
Det gør at produkterne, kan modstå selv, det mest hårde vejr, og egner sig til jagt og oplevelser i naturen.