Bukkejagt | Østjysk Våbenhandel A/S

Bukkejagt

Her på siden finder du produkter og tilbud som egner sig til bukkejagt. Hos os finder du det største udvalg af udstyr til jagt- og outdoorliv. Vi er Europa´s største våbenhandel, med over 3000 våben på lager. Hos os vil du ikke gå forgæves, såfremt du har behov for udstyr eller hjælp til service og monteringsopgaver. Vi har eget våbenværksted med 25 års erfaring, og passioneret salgspersonale som står klar i butikken til at hjælpe dig. Shop online i webshoppen, eller besøg vores 5000 m2 store butik i Hedensted lige ved E45 (afkørsel 58).


Bukkejagt

Når man skal på bukkejagt er det vigtigt at være godt klædt på, både i bogstaveligt forstand og i overført betydning. Før man påbegynder sin bukkejagt er det vigtigt at man har sikret at ens gevær er klargjort med service og rengøring samt at det er korrekt skudt ind. Hvis man har monteret sigtekikkert er det vigtigt at dette også bliver korrekt justeret ind. 

 

Man kan med fordel være ude i god tid og tage sit gevær ud af våbenskabet og gå det efter så man i tide kan få lavet de justeringer der måtte være nødvendige inden at dette forsvarligt kan tages i brug. Yderligere er det for mange jægere en god idé at tage på skydebane og få "banket rusten" af på skydefærdighederne. Det skal dog noteres at skydetræning er for alle jægere og ikke kun for dem der finder sig selv en smule rustne. 

 

Når man foretager indskydning er det en fordel at anvende den samme ammunition under hele indskydningen samt noget der er lig den ammunition man vil anvende til sin jagt. Ved at anvende den samme type ammunition sikre man den bedst mulige indskydning og derved i højere grad sikre træfskud under selve jagten. 

 

Hos Østjysk Våbenhandel A/S kan du finde alt hvad du skal bruge til din næste bukkejagt og vi har sågar også skydetunnel du kan anvende til indskydning.

I vores 5.000m2 store butik beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted kan du finde et dybt og bredt produktsortiment til bukkejagt og vi har altid jagt passioneret personale der står klar med kyndig vejledning. I butikken finder du blandt andet en riffelafdeling med både nye og brugte rifler. I afdelingen kan du finde rifler i alle prisklasse og fra nogle af de mest anerkendte brands i verden. Vi har rifler klargjort til lyddæmper eller mundingsbremse og riffelpakker. Adskillige er vores riffelpakker kommer med lyddæmpere. Vi har i butikken også værksted der kan lave gevind til din riffel. 

Udover en riffelafdeling har vi naturligvis også flere andre afdelinger, herunder en afdeling til optik. Her vil du også finde kyndig vejledning fra vores kompetente personale som står klar til at konsultere og rådgive dig vedrørende hvilken kikkert eller sigtekikkert der bedst passer til dig og dit behov. 

 

Kig ind i butikken og lad dig inspirere i vores forskellige afdelinger eller tag kontakt til vores passionerede personale og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at blive bedst muligt klædt på til din næste bukkejagt.

 

Herunder kan du ved at klikke på bannerne blive ført hen til vores kategorier for henholdvis brugte rifler og brugte haglgevær. Under disse kan du også browse rundt i vores store udvalg af brugte våben og lade dig inspirere.