Nyjæger | Alt det du skal bruge som nyjæger

Velkommen til jagtensverden

Forud for dit nyerhvervede jagttegn ligger en perlerække af spændende naturoplevelser. Ligesom alle former for sport- og fritidsaktiviteter kræver det viden, erfaring og ikke mindst det rette udstyr. Hos Østjysk Våbenhandel, har vi specialiseret os i at have Europa´s største udvalg af udstyr til jagt- og outdoorliv. Vi byder på 5000 m2 oplevelse for dig og din familie, med et imponerende udvalg af alt hvad du har brug for som nyjæger. Du kan handle online 24/7 i vores webshop, eller om bedst tage turen til Hedensted og opleve vores butik, med alt hvad den har at byde på. Hos os finder du passioneret personale som står klar til at hjælpe dig med det som du har behov for.


Nyjægere

Hos Østjysk Våbenhandel A/S har vi et dybt og bredt sortiment af varer til nyjægere og vores jagt passionerede personale står altid klar til at give kompetent vejledning. Vi har kyndig vejledning hvad end det gælder forud for haglprøve eller riffelprøve. Yderligere har vi komplette pakker til nyjægere som indeholder alt hvad man skal bruge til at komme igang som nyjæger. Disse er altid til skarpe og konkurrencedygtige priser. 

 

Vi er altid lagerførende af flugtskydningspatroner i forskellige kaliber til både træning og jagt. Nogle af disse med natur nedbrydelig haglskål. Alle disse sælges til altid konkurrencedygtige priser og til særpriser ved handel af storpartier. 

 

I vores 5.000m2 butik på Kildeparken 32, 8722 Hedensted har vi også et service værksted med kyndig og branchekendt personale og en skæftemager som kan hjælpe med monteringer og justeringer så dit nyerhvervede våben kan tilpasses lige netop dig. Ved at sikre at dit nye våben har den rette tilpasning til dig sikrer du en højere grad af kontinuitet i træfsikkerheden ved affyringen af skud. Yderligere har vi som én af de få butikker i Danmark vores helt egen skydebane. På skydebanen har du mulighed for at indskyde eller lave kontrolskydning.

 

Det er vigtigt at man både, som garvet jæger og som nyjæger får etableret en god rense og vedligholdelses rutine. For optimal pleje og vedligeholdelse anbefaler vi et godt rensesæt med både bløde og stive børster og en god våbenolie.

Jagt i Danmark er tit forbundet med regnfulde dage og til tider et koldt og fugtigt klima. Derfor er det utrolig vigtigt, at dit haglgevær bliver tørret og olieret efter hjemkomst og inden du sætter det i våbenskabet. På denne måde forlænger du holdbarheden af dit våben og undgår rust.

Det er utrolig vigtigt at du kender dit våben, og at du er sikker i brugen af det. Dette har nemlig stor betydning for sikkerheden ikke kun på jagt, men også ved transport og vedligeholdelse af dit våben.

 

Ved at kikke på banneret herunder kan du læse Danmarks Jægerforbunds nyjæger magasin. I dette finder du artikler skrevet til dig, der er ved at tage eller lige har taget jagttegn og det er fyldt med gode råd til at komme igang med et godt, langt og givtigt liv som jæger. Du kan blandt andet læse artikler omkring hvordan man vælger sig det rigtige våben, og hvorvidt man skal købe nyt eller brugt og hvordan man navigerer uden om dårlige brugtvåben. Husk her at vi hos Østjysk Våbenhandel A/S altid giver et års garanti ved køb af brugt våben. 

Du kan også via denne hjemmeside: www.jaegerforbundet.dk/jagt/bliv-jaeger/nyjaeger blandt andet finde vej til Danmarks Jægerforbunds Youtube kanal hvor de har lavet adskillige informative videoer særskilt til nyjægere.

 

Nyjaeger 2020