Fødselsdagsfest hos Østjysk Våbenhandel

Kom til vores FØDSELSDAGSFEST den 3. - 5. august 2018.

Fredag kl. 9.30 den 3. august slår vi dørerne op for et brag af en FØDSELSDAGSFEST. Kom og få masser af oplevelser i huset med besøg fra vores leverandører og andre udstillere som byder på oplevelser og muligheder for at gøre en god handel. Inden længe begynder vi at lægge tilbud op på siden. Priserne vil dog først være gældende fra den 3. august 2018. Vil du stå først i køen til at se tilbuddene, vil vi anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde øje med os på Facebook.

 

Køtilbud

Vores KØTILBUD vil blive offentliggjort den 20. juli 2018. Produkterne og priserne er baseret på at varerne kun kan købes ved fysisk fremmøde i butikken, og vil være tilgængelige efter "først til mølle" princippet, så brænder du for noget, som kom tidligt.

Udstillerhallen

I år vil du kunne finde et hav af udstillere i vores nye lagerhal ved siden af huset. Her kommer til at være masser af udstillere af forskellig slags, alt fra jagtrejser til glaskunst. Her på siden vil du snarest kunne finde en oversigt over de udstillere som kommer på dagene.

Mad og drikke

Som altid til vores FØDSELSDAGSFEST skænker vi GRATIS fadøl og vand. Der vil være mulighed for at købe mad på dagene. Der vil være en hoppeborg til børnene som er gratis at benytte, så parker børnene og gå i god ro og mag og oplev alle vores spændede udstillere og aktiviteter.

Produkter og priser

Som vi kommer tættere på FØDELSDAGEN, vil du kunne finde produkter på siden her. Tilbudspriserne vil dog først være gældende fra 3. august 2018

Avisen ER nu tilgængelig | Tag et kig og kom og besøg os den 3.+4.+5. august 2018 !


{{amount}}