Forløb ved køb af lyddæmper

Forløb ved køb af en lyddæmper i butikken

Når du køber en lyddæmper hos Østjysk Våbenhandel A/S, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle typer er, at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billed legitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i butikken har fundet den lyddæmper som du ønsker, er vi dig behjælpelig med følgende:
 

  • Vejledning om udstyr og tilbehør
  • Vedligeholdelse
  • Servicereftersyn
  • Ansøgning af tilladelse hos politiet


Du skal have medbragt dit jagttegn i butikken.  Derefter sørger vi for at hjælpe med at søge tilladelse hos politiet. Du skal som udgangspunkt forvente en ekspeditionstid hos politiet på ca. 3-4 uger.

Prisen for en tilladelse er i 2020, 0 DKK pr. stk.


Du kan via nedenstående link ikon på siden hente samtykkeformularen fra politiet hjemmeside og forberede denne selv før købet.

Vi gør opmærksom på at en lyddæmper ikke kan udleveres før godkendelse hos politiet, og at der forligger et gyldigt jagttegn.

Forløb ved køb af en lyddæmper på webshoppen

Når du køber en lyddæmper hos Østjysk Våbenhandel A/S via webshoppen, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle typer er at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billed legitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i webshoppen har fundet den lyddæmper som du ønsker, skal du gøre følgende:
 

  • Ligge varen/varerne i kurv og gå til betaling
  • Betale for varen
  • Upload dit jagttegn, våbentilladelse og billed ID (Pas eller Kørekort) via email på: tilladelser@huntinglife.net.


Derefter sender vi dig et link til hvor du kan søge tilladelse hos politiet. Du skal som udgangspunkt forvente en ekspeditionstid hos politiet på ca. 3-4 uger.

Vi sørger for at give dig de faktuelle data, som skal bruges på lyddæmperen. Dette sendes til dig fra os via email, når jagttegnet, våbentilladelsen og billed ID´et er verificeret hos os.

Prisen for en tilladelse er i 2020, 0 DKK pr. stk.


Vi gør opmærksom på at lyddæmpere ikke kan udleveres før godkendelse hos politiet, og at der forligger et gyldigt jagttegn, våbentilladelse og billed ID.

Klik her og gå til politiets hjemmeside (ansøgningsskema)

Leveringstiden såfremt varen er på lager og tilladelserne er i orden, vil normalt være 5 hverdage til du modtager varen.  Dertil skal tillægges 3-4 ugers ventetid på tilladelsen fra politiet.

 

Klik her for samtykkeerklæringen fra politiets hjemmeside