Corona-virus

Kære kunder,

Vi påvirkes alle af de vanvittige konsekvenser som Corona-smitten påfører vores samfund. Vores første prioritet er at sikre vores kunder og medarbejderes sundhed. Vi følger løbende myndighedernes anvisninger.

Vi holder fortsat åbent med de gældende restriktioner. Du kan altså fortsat handle ONLINE og i vores FYSISKE butik:

 

  • Butikken er åben, men vær opmærksom på de gældende restriktioner – samt at der forventes at være begrænset bemanding. Bemærk butikken er 3.000 m2 – så ingen grund til at komme hinanden unødigt nær.
  • Sprit venligst dine hænder af når du besøger butikken. Vi har opstillet sprit flere steder i butikken.
  • Online er der masser af nyheder og der vil løbende komme nye varer og tilbud. Vi tilbyder både levering til GLS-PakkeShops samt Click & Collect i butikken.
  • Vi vil gøre vores bedste for at servicere jer i den kommende tid. Vi er i løbende dialog med myndighederne og får mange henvendelser vedr. våbentilladelser. 
  • Følg løbende med på vores Facebook-side, hvor vi vil holde jer opdateret. Dem som har fået deres tilladelser, er velkommen til at hente deres varer i butikken. Tjek vores hjemmeside med løbende opdateringer, herunder om vores åbningstider, som kan afvige fra vores normale tider.
  • Venligst udvis forståelse for lidt ekspeditionstid i BUTIKKEN og ONLINE, da vi har reduceret personale til rådighed.

 

Pas på jer selv, nyd hver især naturen og dens muligheder. Vi væbner os med tålmodighed og arbejder hele tiden på at blive bedre.