Corona-virus

Kære kunde,

Vi påvirkes alle af de vanvittige konsekvenser som Corona-smitten påfører vores samfund. Vi kender ikke den videre udvikling. Vores første prioritet har de seneste dage været at sikre vores kunder og medarbejderes sundhed. Vi følger løbende myndighedernes anvisninger.

Myndighedernes seneste udmelding betyder også, at vi aflyser alle events i nærmeste fremtid. Det betyder, også at vi aflyser den planlagte reception/fødselsdagsweekend.

Vi holder fortsat åbent med de gældende restriktioner. Du kan altså fortsat handle:

 

 

  • Butikken er åben, men vær opmærksom på de gældende restriktioner – samt at der forventes at være begrænset bemanding i den kommende periode. Bemærk butikken er 3.000 m2 – så ingen grund til at komme hinanden unødigt nær.
  • Online er der masser af nyheder og der vil løbende komme nye varer og tilbud. Vi tilbyder både levering til pakkeshops samt Click & Collect.
  • Ny kundeservice, vi har etableret tre direkte telefonlinjer, hvor I kan komme i kontakte med vores dygtige specialister. Hold øje med vores hjemmeside, da telefonnumrene løbende ændres, da det er forskellige medarbejdere som varetager ”dagens vagt”.
  • Vi vil gøre vores bedste for at servicere jer i den kommende tid. Vi er i løbende dialog med myndighederne og får mange henvendelser vedr. våbentilladelser. Vi afventer pt. en tilbagemelding, følg løbende med på vores Facebook, hvor vi vil holde jer opdateret. Dem som har fået deres tilladelser, er velkommen til at hente deres varer i butikken. Tjek vores hjemmeside med løbende opdateringer, herunder om vores åbningstider.

 

 

Pas på jer selv, nyd hver især naturen og dens muligheder. Vi vil gøre alt for at samle en masse krudt til når en gang Corona’en er bag os. Vi væbner os med tålmodighed og arbejder hele tiden på at blive bedre.

 

De bedste tanker,

Os fra ØSTJYSK