Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie. Du kan også vælge at slå cookies helt fra.

På www.huntinglife.net anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til:
 

  • at skabe øget brugervenlighed

  • at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet


For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse.

Personoplysningerne registreres hos www.huntinglife.net og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcist, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer kontrakten, men du kan ikke selv tilgå kontrakten via vores website efterfølgende. Du kan dog til enhver tid rette henvendelse til os, hvorefter vi kan sende kontrakten til dig på en e-mail.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

Ledelsen, administrationen og bogholderiet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi krypterer ikke personoplysninger. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde:

SSL mod Nets og ePay/DIBS/QuickPay/MobilePay. 

Oplysningerne videregives ikke til tredjepart. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.huntinglife.net har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.huntinglife.net via e-mail på:

info@huntinglife.net

Med venlig hilsen

Østjysk Våbenhandel A/S
Kildeparken 32
8722 Hedensted